واژۆ بکە
|

خواهان آزادی معترضان به شلیک موشک به هواپیمای اوکراینی هستیم

545%
۵۴۵ واژۆ
۴۰۰ ئامانج
رها رحیمی ئەم داواکارییە ڕێک دەخات

لە کوردی بەردەست نییە

امروز ۱۲ تیر ۹۹ درست ۱۷۶ روز از سقوط هواپیمای پرواز شماره‌ی ۷۵۲ هواپیمایی بین‌المللی اوکراین با شلیک موشک‌های سپاه پاسداران در آسمان تهران گذشت. دو بار شلیک کردند. می‌خواستند از نابودی هواپیما اطمینان حاصل کنند!

شلیک موشک برای قتل کودکان، زنان، و مردان بی‌گناه! کودکانی که تازه داشتند زندگی را لمس می کردند، جوانانی که داشتند آرزوهایشان را برای آینده ترسیم می‌کردند. چه ثانیه‌های مرگبار که بر مسافران و خدمه‌ی‌ آن هواپیما گذشت تا در تاریکی از میان ما پربکشند، تمام ۱۷۶ سرنشین بی‌پناه. از آن فاجعه درست ۱۷۶ روز گذشت.

اعتراض به این جنایت حق ما بود اما مقامات دولتی کسانی را که در برابر این اقدام دست به اعتراض زدند به زندان انداختند.

اعتراض به این جنایت حق هر شهروند و عین عدالت‌خواهی در برابر خون ریخته‌ی هم‌وطنان بی‌گناه است. زندان پاسخ این اعتراض نباید باشد. به بندکشیدن معترضان خود ادامه‌ی همان جنایت است.

ما در اینجا ضمن محکوم شمردن این امر خواستار هستیم که تمامی کسانی که در اعتراض به حمله موشکی به هواپیما به زندان افتاده‌اند آزاد شوند.

--

ڕووداوەکانی ئەم دواییە

  • شوێنی واژۆکان

    پارێزگا ژمارەی واژۆکان
    پارێزگای ئەلبۆرز 1
    پارێزگای ئەرده‌بیل 0
    پارێزگای بوشێهر 0
    پارێزگای چوارمەحاڵ و بەختیاری 1
    پارێزگای ئازەربایجانی ڕۆژهەڵات 2
    پارێزگای فارس 4
    پارێزگای گیلان 1
    پارێزگای گۆڵستان 0
    پارێزگای هەمەدان 1
    پارێزگای هۆرمۆزگان 0
    پارێزگای ئیلام 0
    پارێزگای ئیسفەهان 7
    پارێزگای کرمان 2
    پارێزگای کرماشان 0
    پارێزگای خوزستان 2
    پارێزگای کۆهگیلویە و بۆیرەحمەد 0
    پارێزگای کوردستان 2
    پارێزگای لۆرستان 1
    پارێزگای مه‌رکه‌زی 0
    پارێزگای مازەندەران 1
    پارێزگای خوراسانی باکوور 0
    پارێزگای قەزوین 0
    پارێزگای قوم 2
    پارێزگای خوراسانی ڕەزەوی 1
    پارێزگای سێمنان 0
    پارێزگای سیستان و بەلووچستان 1
    پارێزگای خوراسانی باشوور 0
    پارێزگای تاران 26
    پارێزگای ئازەربایجانی ڕۆژئاوا 1
    پارێزگای یەزد 1
    پارێزگای زەنجان 0
    ئەم داواکارییە تا ئێستا واژۆی 545 ی وەرگرتووە. نزیکەی 84%ی واژۆکان لە ئێرانەوە دێن. نزیکەی 16%ی واژۆکان لە دەرەوەی ئێرانەوە دێن. بزانە چۆن دادخاست نەخشەی واژۆ دروست دەکات.
  • نوێترین واژۆەکان

    1. امضا با تلگرام 

  • رها رحیمی ئەم داواکارییەی ڕێکخست

داواکارییە پەیوەندیدارەکان

داواکاری بۆ ماف و بەدیهێنانی دادپەروەری

دەنگی خۆتان بەرز بکەنەوە. داوایەک بنووسن. هەرکەسێک دەتوانێت داواکاری لەسەر هەر بابەتێک پێشکەش بکات.

داواکارییەک بنووسە