Sign this Petition
|

خواهان آزادی معترضان به شلیک موشک به هواپیمای اوکراینی هستیم

545%
545 Signatures
400 Goal
رها رحیمی started this petition

Not available in English

امروز ۱۲ تیر ۹۹ درست ۱۷۶ روز از سقوط هواپیمای پرواز شماره‌ی ۷۵۲ هواپیمایی بین‌المللی اوکراین با شلیک موشک‌های سپاه پاسداران در آسمان تهران گذشت. دو بار شلیک کردند. می‌خواستند از نابودی هواپیما اطمینان حاصل کنند!

شلیک موشک برای قتل کودکان، زنان، و مردان بی‌گناه! کودکانی که تازه داشتند زندگی را لمس می کردند، جوانانی که داشتند آرزوهایشان را برای آینده ترسیم می‌کردند. چه ثانیه‌های مرگبار که بر مسافران و خدمه‌ی‌ آن هواپیما گذشت تا در تاریکی از میان ما پربکشند، تمام ۱۷۶ سرنشین بی‌پناه. از آن فاجعه درست ۱۷۶ روز گذشت.

اعتراض به این جنایت حق ما بود اما مقامات دولتی کسانی را که در برابر این اقدام دست به اعتراض زدند به زندان انداختند.

اعتراض به این جنایت حق هر شهروند و عین عدالت‌خواهی در برابر خون ریخته‌ی هم‌وطنان بی‌گناه است. زندان پاسخ این اعتراض نباید باشد. به بندکشیدن معترضان خود ادامه‌ی همان جنایت است.

ما در اینجا ضمن محکوم شمردن این امر خواستار هستیم که تمامی کسانی که در اعتراض به حمله موشکی به هواپیما به زندان افتاده‌اند آزاد شوند.

--

Recent events

  • See where all the votes are coming from

    Province Number of signatures
    Alborz 1
    Ardabil 0
    Bushehr 0
    Chahar Mahaal and Bakhtiari 1
    East Azerbaijan 2
    Fars 4
    Gilan 1
    Golestan 0
    Hamadan 1
    Hormozgan 0
    Ilam 0
    Isfahan 7
    Kerman 2
    Kermanshah 0
    Khuzestan 2
    Kohgiluyehv And Boyer Ahmad 0
    Kurdistan 2
    Lorestan 1
    Markazi 0
    Mazandaran 1
    North Khorasan 0
    Qazvin 0
    Qom 2
    Razavi Khorasan 1
    Semnan 0
    Sistan and Baluchestan 1
    South Khorasan 0
    Tehran 26
    West Azerbaijan 1
    Yazd 1
    Zanjan 0
    This petition has received 545 signatures so far. Approximately 84% of signatures come from Iran. Approximately 16% of signatures come from outside of Iran. Learn how Daadkhast generates signature maps.
  • Latest signatures

    1. امضا با تلگرام 

  • رها رحیمی started this petition

Related petitions

Petition for Rights, Realize Justice!

Raise your voice, write a petition. Every person is welcome to submit a petition on any subject.

Start a Petition