قوه قضاییه

عزیز قاسم‌زاده باید آزاد شود

نویسنده: آرش صادقی
دیدن همه امضاها
۷۹۳ پی‌دی‌اف
۰
۰
0 امضاهای تأیید نشده
0 امضاهای تأیید شده

۸ مهر ۱۴۰۰

عزیز قاسم‌زاده آموزگار و سخنگوی کانون فرهنگیان استان گیلان بدون دلیل و به طرز خشونت‌آمیزی بازداشت شده است. از محل حبس او خبری در دست نیست. لوازم شخصی او هم ضبط شده. بازداشت عزیز قاسم‌زاده یکشنبه ۴ مهر بدون مجوز قانونی انجام گرفته و اکنون خانواده، همکاران، فعالان صنفی آموزش و پرورش، جامعه‌ی معلمان و شهروندان عدالتخواه نگران سلامت او هستند.

نهادهای امنیتی و قوه قضاییه سابقه‌ای طولانی در آزار و حبس معلمانی را دارند که «جرم»شان فقط طرح مطالبات صنفی و قانونی بوده‌است. ده‌ها معلم در سالهای اخیر صرفاً به دلیل فعالیت صنفی به اسارت گرفته شده‌اند، نام‌های آشنایی چون حسن حبیبی، اسماعیل عبدی، محمود بهشتی لنگرودی، صدیقه پاک‌ضمیر، رسول بداقی، ناهید فتحعلیان، مهرداد رئوف، ناهید تقوی، و ده‌ها تن از معلمان و فرهنگیان دیگر با حکم‌های ظالمانه شلاق و حبس‌های طولانی و جریمه‌های نقدی به زندان افتاده یا هم‌اکنون در بند به سر می‌برند. دادگاه‌های آنان هرگز علنی و با حضور هیأت منصفه نبوده است.

عزیز قاسم‌زاده تنها یک فرد نیست. خواست و عمل او همان است که هزاران معلم معترض این ماه در سراسر کشور در خیابان و محل کار فریاد کشیدند. معلمان کشور ما با هزار مشکل دست‌به‌گریبان هستند از دستمزدهای نزدیک به خط فقر و حقوق معوقه تا  قراردادهای استخدامی غیررسمی، تعلیق رتبه‌بندی شغلی، نداشتن بیمه و درمان مکفی، واکسیناسیون نامرتب و ناکافی، کلاس‌های ناامن و  غیراستاندارد، کمبود ابزار آموزش مجازی، نداشتن حق تشکل مستقل از دولت، پولی و خصوصی‌سازی آموزش، دست‌درازی مقامات به صندوق ذخیره فرهنگیان و بسیاری مسایل دیگر.

جای معلم در زندان نیست. ما امضاکنندگان این دادخواست از مقامات قضایی می‌خواهیم هرچه زودتر و بدون قید و شرط عزیز قاسم‌زاده را آزاد کنند.

به‌روز رسانی
۱۹ مهر ۱۴۰۰- عزیز قاسم‌زاده با قرار وثیقه از زندان رودسر آزاد شد.
شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۰، نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات آقای قاسم‌زاده در دادگاه رودسر برگزار شد. فضای شهر در این روز ملتهب و امنیتی بود.

به روز شده‌ها

۲ سال قبل

02-10-2021 04:46:51

دادخواست چاپ شد

۲ سال قبل

14-10-2021 07:29:43

500 پشتیبان‌

مشاهده همه پیشتیبان‌ها

۲ سال قبل

03-10-2021 17:58:49

200 پشتیبان‌

مشاهده همه پیشتیبان‌ها

۲ سال قبل

02-10-2021 13:15:54

100 پشتیبان‌

مشاهده همه پیشتیبان‌ها

۲ سال قبل

02-10-2021 09:11:59

50 پشتیبان‌

مشاهده همه پیشتیبان‌ها

۲ سال قبل

02-10-2021 05:35:01

دادخواست‌های برجسته‌شده

  • 568 حامی
  • 225 در انتظار تأیید