واژۆ بکە
||

عزیز قاسم‌زاده باید آزاد شود

793%
۷۹۳ واژۆ
۴۰۰ ئامانج
آرش صادقی ئەم داواکارییە ڕێک دەخات

لە کوردی بەردەست نییە

۸ مهر ۱۴۰۰

عزیز قاسم‌زاده آموزگار و سخنگوی کانون فرهنگیان استان گیلان بدون دلیل و به طرز خشونت‌آمیزی بازداشت شده است. از محل حبس او خبری در دست نیست. لوازم شخصی او هم ضبط شده. بازداشت عزیز قاسم‌زاده یکشنبه ۴ مهر بدون مجوز قانونی انجام گرفته و اکنون خانواده، همکاران، فعالان صنفی آموزش و پرورش، جامعه‌ی معلمان و شهروندان عدالتخواه نگران سلامت او هستند.

نهادهای امنیتی و قوه قضاییه سابقه‌ای طولانی در آزار و حبس معلمانی را دارند که «جرم»شان فقط طرح مطالبات صنفی و قانونی بوده‌است. ده‌ها معلم در سالهای اخیر صرفاً به دلیل فعالیت صنفی به اسارت گرفته شده‌اند، نام‌های آشنایی چون حسن حبیبی، اسماعیل عبدی، محمود بهشتی لنگرودی، صدیقه پاک‌ضمیر، رسول بداقی، ناهید فتحعلیان، مهرداد رئوف، ناهید تقوی، و ده‌ها تن از معلمان و فرهنگیان دیگر با حکم‌های ظالمانه شلاق و حبس‌های طولانی و جریمه‌های نقدی به زندان افتاده یا هم‌اکنون در بند به سر می‌برند. دادگاه‌های آنان هرگز علنی و با حضور هیأت منصفه نبوده است.

عزیز قاسم‌زاده تنها یک فرد نیست. خواست و عمل او همان است که هزاران معلم معترض این ماه در سراسر کشور در خیابان و محل کار فریاد کشیدند. معلمان کشور ما با هزار مشکل دست‌به‌گریبان هستند از دستمزدهای نزدیک به خط فقر و حقوق معوقه تا  قراردادهای استخدامی غیررسمی، تعلیق رتبه‌بندی شغلی، نداشتن بیمه و درمان مکفی، واکسیناسیون نامرتب و ناکافی، کلاس‌های ناامن و  غیراستاندارد، کمبود ابزار آموزش مجازی، نداشتن حق تشکل مستقل از دولت، پولی و خصوصی‌سازی آموزش، دست‌درازی مقامات به صندوق ذخیره فرهنگیان و بسیاری مسایل دیگر.

جای معلم در زندان نیست. ما امضاکنندگان این دادخواست از مقامات قضایی می‌خواهیم هرچه زودتر و بدون قید و شرط عزیز قاسم‌زاده را آزاد کنند.

به‌روز رسانی۱۹ مهر ۱۴۰۰- عزیز قاسم‌زاده با قرار وثیقه از زندان رودسر آزاد شد.

شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۰، نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات آقای قاسم‌زاده در دادگاه رودسر برگزار شد. فضای شهر در این روز ملتهب و امنیتی بود.

ڕووداوەکانی ئەم دواییە

  • شوێنی واژۆکان

    پارێزگا ژمارەی واژۆکان
    پارێزگای ئەلبۆرز 18
    پارێزگای ئەرده‌بیل 1
    پارێزگای بوشێهر 5
    پارێزگای چوارمەحاڵ و بەختیاری 1
    پارێزگای ئازەربایجانی ڕۆژهەڵات 10
    پارێزگای فارس 9
    پارێزگای گیلان 35
    پارێزگای گۆڵستان 0
    پارێزگای هەمەدان 7
    پارێزگای هۆرمۆزگان 2
    پارێزگای ئیلام 3
    پارێزگای ئیسفەهان 11
    پارێزگای کرمان 7
    پارێزگای کرماشان 6
    پارێزگای خوزستان 8
    پارێزگای کۆهگیلویە و بۆیرەحمەد 1
    پارێزگای کوردستان 8
    پارێزگای لۆرستان 2
    پارێزگای مه‌رکه‌زی 6
    پارێزگای مازەندەران 4
    پارێزگای خوراسانی باکوور 3
    پارێزگای قەزوین 3
    پارێزگای قوم 1
    پارێزگای خوراسانی ڕەزەوی 9
    پارێزگای سێمنان 2
    پارێزگای سیستان و بەلووچستان 0
    پارێزگای خوراسانی باشوور 2
    پارێزگای تاران 107
    پارێزگای ئازەربایجانی ڕۆژئاوا 9
    پارێزگای یەزد 0
    پارێزگای زەنجان 1
    ئەم داواکارییە تا ئێستا واژۆی 793 ی وەرگرتووە. نزیکەی 78%ی واژۆکان لە ئێرانەوە دێن. نزیکەی 22%ی واژۆکان لە دەرەوەی ئێرانەوە دێن. بزانە چۆن دادخاست نەخشەی واژۆ دروست دەکات.
  • نوێترین واژۆەکان

    1. امضا با تلگرام 

    2. جای معلم در مدرسه است نه زندان

  • آرش صادقی ئەم داواکارییەی ڕێکخست

داواکارییە پەیوەندیدارەکان

داواکاری بۆ ماف و بەدیهێنانی دادپەروەری

دەنگی خۆتان بەرز بکەنەوە. داوایەک بنووسن. هەرکەسێک دەتوانێت داواکاری لەسەر هەر بابەتێک پێشکەش بکات.

داواکارییەک بنووسە