واژۆ بکە

دادخواستی در اعتراض به زمینه‌سازی برای صدور حکم انفصال از خدمت محمد حبیبی

10%
۱۰ واژۆ
۱۰۰ ئامانج

لە کوردی بەردەست نییە

بیانیه جمعی از معلمان و فعالان مدنی در اعتراض به زمینه‌سازی برای صدور حکم انفصال از خدمت معلم زندانی محمد حبیبی:

بیش از یک سال از بازداشت فعال صنفی، محمد حبیبی می‌گذرد و هنوز وزارت آموزش و پرورش به درخواست مرخصی بدون حقوق او پاسخ مثبت نداده و پیگیری‌ها نشان می‌دهد که وزارت‌خانه قصد دارد با صدور حکم انفصال از خدمت، زمینه‌های اخراج این فعال صنفی زندانی را مهیا نماید.

محمد حبیبی یک فعال صنفی عدالت‌خواه، شجاع و آگاه است و به‌خاطر مطالبه‌گری صنفی و آموزشی در زندان است. همه ما می‌دانیم این فعال صنفی در یک دادرسی ناعادلانه به ۱۰ سال و نیم زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم گردید و حکم انفصال از خدمت پیش رو، ادامه حکم زندان و شلاقی است که ظالمانه برای وی صادر شده است.

ما امضاکنندگان این بیانیه ضمن اعتراض به زندانی کردن فعالان صنفی و مدنی به‌خصوص محمد حبیبی نسبت به صدور حکم انفصال از خدمت این فعال صنفی به مسئولان هشدار می‌دهیم و مسئول شرایط اسفناک جامعه و شرایط بحرانی آموزش و پرورش را نهادهای حاکمیتی و مسئولان کشور می‌دانیم.

محمد حبیبی و تمام معلمان دربند باید فورا آزاد شوند و به سر کلاس درس برگردند. این خواسته مهم و جدی ماست و در هر مکان و زمان آن را مطالبه خواهیم کرد.

ما همه محمد حبیبی هستیم

هموطن عزیز! شما نیز می‌توانید با امضای این بیانیه با محمد حبیبی اعلام همبستگی کنید. لطفا وارد فرم‌نگار شده، نام و نام خانوادگی خود را ثبت نمایید.

نام و نام خانوادگی خود را (به فارسی) تایپ کنید.

ڕووداوەکانی ئەم دواییە

  • شوێنی واژۆکان

    پارێزگا ژمارەی واژۆکان
    پارێزگای ئەلبۆرز 0
    پارێزگای ئەرده‌بیل 0
    پارێزگای بوشێهر 0
    پارێزگای چوارمەحاڵ و بەختیاری 0
    پارێزگای ئازەربایجانی ڕۆژهەڵات 0
    پارێزگای فارس 0
    پارێزگای گیلان 0
    پارێزگای گۆڵستان 0
    پارێزگای هەمەدان 0
    پارێزگای هۆرمۆزگان 0
    پارێزگای ئیلام 0
    پارێزگای ئیسفەهان 0
    پارێزگای کرمان 0
    پارێزگای کرماشان 0
    پارێزگای خوزستان 0
    پارێزگای کۆهگیلویە و بۆیرەحمەد 0
    پارێزگای کوردستان 0
    پارێزگای لۆرستان 0
    پارێزگای مه‌رکه‌زی 0
    پارێزگای مازەندەران 0
    پارێزگای خوراسانی باکوور 0
    پارێزگای قەزوین 0
    پارێزگای قوم 0
    پارێزگای خوراسانی ڕەزەوی 0
    پارێزگای سێمنان 0
    پارێزگای سیستان و بەلووچستان 0
    پارێزگای خوراسانی باشوور 0
    پارێزگای تاران 0
    پارێزگای ئازەربایجانی ڕۆژئاوا 0
    پارێزگای یەزد 0
    پارێزگای زەنجان 0
    ئەم داواکارییە تا ئێستا واژۆی 10 ی وەرگرتووە. نزیکەی 100%ی واژۆکان لە ئێرانەوە دێن. نزیکەی 0%ی واژۆکان لە دەرەوەی ئێرانەوە دێن. بزانە چۆن دادخاست نەخشەی واژۆ دروست دەکات.
  • نوێترین واژۆەکان

    1. جای معلم زندان نیست!

  • ئەم داواکارییەی ڕێکخست

داواکارییە پەیوەندیدارەکان

داواکاری بۆ ماف و بەدیهێنانی دادپەروەری

دەنگی خۆتان بەرز بکەنەوە. داوایەک بنووسن. هەرکەسێک دەتوانێت داواکاری لەسەر هەر بابەتێک پێشکەش بکات.

داواکارییەک بنووسە