بلۏچی
امزا بکن اِت

ما جامعه‌ی رنگین‌کمانی حق زیستن و امنیت داریم

417%
۴۱۷ دزنام
۲۵۰ سئوَب
سهیل اَرزی ءِ بندات کتگ

نیست اِنت بلۏچی

ما جامعه‌ی رنگین‌کمانی و ال‌جی‌بی‌تی‌کیوی ایران گمشده در حقیقت‌ایم. مثل بقیه‌ی شما، ما هم انسان هستیم، عشق را می‌فهمیم و از همه مهمتر حق زیستن و امنیت داریم. ما به خاطر تفاوتمان با اکثریت این‌گونه طرد نکنید، ما را نشکنید! نکشید!

علیرضا فاضلی منفرد جرم‌اش چه بود جز متفاوت بودن؟ تفاوت جرم نیست، گناه نیست. تفاوت پنجره‌ی دیگری به زندگی است.

علیرضا ۲۰ سال داشت. با استعداد و لبریز از شور زندگی و عشق بود. نهالی بود که پایمال‌اش کردند.

تعصب‌گرایی و نپذیرفتن تفاوتی که آزاری برای دیگران ندارد باعث شد تا خویشاوندان خود علیرضا در اهواز گرایش جنسی او را که کوییر بود نپذیرند. جامعه و قانون نیز به یاری او برنخاسته بود. به نام «ناموس» و «آبرو» او را به مسلخ مرگ فرستادند. علی‌جان، تیغ بر گردن تو نهادند و نخلستان چشمان ما با خون تو سرخ شد. نهال سبز وجود تو بر قامت دنیا ایستاده. در آرامش بخواب.

از شهروندان می‌خواهیم که جامعه‌ی رنگین‌کمانی و ال‌جی‌بی‌تی‌کیو را تنها نگذارند. هر روز زندگی ما در ناامنی سپری می‌شود. از تحقیر روانی گرفته تا ضرب و شتم و تجاوز، تا قتل ناموسی! ما «غیرطبیعی» و «غیرعادی» نیستیم! ما مجرم نیستیم! ما به صلح و آرامش همگانی نخواهیم رسید در جامعه‌ای که قتل پذیرفته شده باشد اما تفاوت جنسی و جنسیتی نه. از همجنسگراستیزی و ترنس‌ستیزی دست بکشیم. بجای حمله، سعی کنیم آنها را بشنویم و بشناسیم.

از قانونگذاران تقاضا داریم حقوق شهروندی را شامل ما نیز بدانند و قوانین همجنسگراستیز را لغو نمایند. این خشونت‌ها و تعصبات، این بیماری‌انگاری و جرم‌انگاری‌های ساختاری و نهادینه شده باید از جامعه و فرهنگ ما رخت بربندد. جامعه رنگین‌کمانی مثل همه انسان‌ها شایستگی پذیرفته شدن، احترام و محبت دارند.

با یاد علیرضا این دادخواست را امضا کنیم تا جانِ عزیز علیرضاهای دیگری این‌گونه گرفته نشود.

#علیرضا_فاضلی_منفرد#نه_به_هموفوبیا

#نه_به_ترنس_هراسی

#نه_به_همجنسگراستیزی

نوکیں رویداد

  • اِمزا ءِ جاه

    اُستان دزنامانی لێکئو
    البرز ۲
    اردبیل ۰
    بوشهر ۰
    چارمهل و بَهتییاری ۰
    روبرکتی آزربئیجان ۱
    پارس ۱
    گیلان ۱
    گلستان ۰
    همدان ۰
    هرمزگان ۰
    ایلام ۰
    اِسپَهان ۰
    کرمان ۱
    کرمانشاه ۰
    هوزستان ۴
    کهگیلویا و بویراحمد ۰
    کردستان ۰
    لرستان ۰
    مرکزی ۱
    مزَنداران ۰
    شمالی هراسان ۰
    کَزوین ۰
    کُم ۰
    رِزوی هراسان ۱
    سمنان ۰
    سیستان و بلوچستان ۱
    جنوبی هراسان ۰
    تهران ۵
    مشرکی آزربئیجان ۰
    یزد ۰
    زنجان ۰
    ئے اَرزی ءَ تنیگہ ۴۱۷ دزنام مُچ کوتگ. ۶۷% دزنام چه ایران ءُ کم ءُ گیش ۳۳% ایران ءَ چہ در دیگ بیتگ انت۔. گیشیں سرپدی پہ ایران ءِ دزنام جنوکانی جاگہ ے واست ءَ اِدا ٹپّ اِت۔.
  • آھری دزنام

    1. امضا با تلگرام 

    2. امضا با تلگرام 

    3. امضا با تلگرام 

    4. امضا با تلگرام 

  • سهیل ءَ ای اَرزی بندات کرتگ

ھمہ وڑیں اَرزی

اَرزی په اگبال ءُ هَک ءُ اِنساپ!

وتی توار ءَ چِست کنیت، اَرزی دیم بدئیت. هرچ شهری باشنده، هرچ موضوع ءِ سرا اَرزی دیم دات کنت.

یک اَرزی ءِ بندات بکن اِت