تورکجه
ایمضالایین

برکناری و محاکمه اردکانیان وزیر نیرو

372%
۳۷۲ ایمضا
۲۵۰ آماج
فردین بو دیلکچه‌نی باشلاتدی

تورکجه یئرینده یوخدو

مدتی است در این تابستان داغ و وجود کرونا، برق مرتب قطع می‌شود. این باعث فاسد شدن مواد غذایی و صدمه به وسایل برقی می‌گردد. چون داخل منزل کار می کنیم و درس می خوانیم قطع برق باعث می‌شود از کار و زندگی باز بمانیم.

وزارت نیرو ملزم بود با پیش‌بینی این وضعیت، اقدامات مناسب برای جلوگیری از آسیب به مردم را انجام می‌داد. اما وزیر و مسؤلان وزارت نیرو به جای آنکه برق مشترکان پرمصرف نظیر مغازه‌ها و منازل لاچکری ثروتمندان را قطع یا جیره‌بندی کند، برق همه یعنی هم افراد کم‌مصرف و هم افراد پرمصرف را قطع کرد. وزارت نیرو از مردم می خواهد کم مصرف کنند ولی حتی یک شماره برای گزارش افراد پرمصرف ندارد و اگر هم گزارش دهیم کاری نمی‌کند.

چرا افرادی که کم مصرف می‌کنند باید برقشان به همان اندازه‌ی افراد پرمصرف قطع شود؟ اینها همه اثبات بی‌کفایتی این وزیر و معاونان ایشان است. وقتی استخدام وزارت نیرو فقط با آشنایی و پارتی بازی و یک امتحان پیش‌پاافتاده صورت می‌گیرد که اصلا مهارت افراد را بررسی نمی‌کنند، این می شود که مشتی نالایق بشوند کارمند اداره برق، کسانی که مطلقاً که از مدیریت بهینه‌ی برق عاجرند.

این وزیر به علت بی‌کفایتی در مدیریت و برگماردن مشتی نالایق از خودی‌ها باید برکنار و برای تمام موارد قطع برق در دوران وزارت خود محاکمه شود. مدیران نالایق که آسایش شهروندان را به خطر می‌اندازند باید اخراج شده و از هر گونه فعالیت دولتی منع شوند.

سون حادیثه‌لر

  • امضالارین یئری

    اوستان ایمضالارین ساییسی
    البرز ایالتی 2
    اردبیل ایالتی 0
    بوشهر ایالتی 0
    چهارمحال و بختیاری ایالتی 0
    دوغو آذربایجان ایالتی 0
    فارس ایالتی 0
    گیلان ایالتی 0
    گولوستان ایالتی 0
    همدان ایالتی 0
    هرمزگان ایالتی 0
    ایلام ایالتی 0
    اصفهان ایالتی 0
    کیرمان ایالتی 1
    کیرمانشاه ایالتی 1
    خوزیستان ایالتی 0
    کهگیلویه و بویر احمد ایالتی 0
    کوردیستان ایالتی 0
    لوریستان ایالتی 1
    مرکزی ایالتی 0
    مازندران ایالتی 0
    قوزئی خوراسان ایالتی 0
    قزوین ایالتی 0
    قوم ایالتی 0
    رضوی خوراسان ایالتی 0
    سیمنان ایالتی 0
    سیستان و بلوچستان ایالتی 0
    خوراسان ایالتی 0
    تهران ایالتی 6
    باتی آذربایجان ایالتی 0
    یزد ایالتی 0
    زنگان ایالتی 0
    بو دیلیکچه ایندییه‌جن 372 ایمضا توپلاییب‌دیر. 86% ایران‌دان، 14% حدودوندا ایسه خاریجدن گلمیشدیر. ایران خریطه‌سینده ایمضالارین ترکیبی حاققیندا داها آرتیق بیلگی الده ائتمک اوچون بورا کیلیکله‎‌یین.
  • سون ایمضالار

    1. امضا با تلگرام 

    2. امضا با تلگرام 

  • فردین بو دیلکچه‌نی یازدی

ایلگیلی دیلکچه‌لر

حوقوق و عدالتین حیاتا کئچیریلمه‌سی اوچون دیلکچه

دیلکچه وطنداشین سسی‌دیر. هر وطنداش ایسته‌دییی هر هانسی بیر موضوع‌دا دیلکچه یازا بیلر.

بیر دیلکچه یازین