تورکجه
ایمضالایین

وضع نامعلوم صیاد درویشی

164%
۱۶۴ ایمضا
۵۰۰ آماج
میلاد مهرابی بو دیلکچه‌نی باشلاتدی

تورکجه یئرینده یوخدو

۲۷ آذر ۱۴۰۲

در تاریخ ۱۶ آبان ۱۴۰۲، یک شهروند اهل اورمیه به نام صیاد درویشی، ۲۹ساله فرزند یونس از روستای بالو به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ربوده شد. از محل بازداشت او تا کنون خبری منتشر نشده. صیاد درویشی برادر فرجاد درویشی شهروند ۲۳ ساله‌ی کُرد است که در اعتراضات شهریور ۱۴۰۱ در شهرک ولیعصر به ضرب گلوله مأموران امنیتی کشته شد. مأموران امنیتی بارها صیاد را تلفنی تهدید به مجازات کرده بودند.

خانواده درویشی برای مطلع شدن از وضعیت صیاد بارها به مقامات قضایی رجوع کرده‌اند. دایره اطلاعات شهرستان اورمیه چند روز تظاهر به بی‌خبری کرده و با تهدید خانواده اجازه ندادند هیچ اطلاعی در مورد محل نگهداری صیاد درویشی منتشر شود. اما چند روز پس از ربایش، مأموران اطلاعات سپاه در تماس تلفنی به خانواده گفتند که صیاد به زودی به مقامات قضایی تحویل داده خواهد شد.

صیاد درویشی از زمان بازداشت به وکیل مدافع دسترسی نداشته است و حق ملاقات خانواده را نیز ندارد. به نظر می‌رسد هدف از این بازداشت غیرقانونی پرونده‌سازی دروغین و سرکوب صدای اعتراض این شهروند کُرد است.

صیاد درویشی هیچ جرمی مرتکب نشده است. ما خواهان آزادی بی‌قید و شرط او هستیم.

سون حادیثه‌لر

  • امضالارین یئری

    اوستان ایمضالارین ساییسی
    البرز ایالتی 1
    اردبیل ایالتی 0
    بوشهر ایالتی 0
    چهارمحال و بختیاری ایالتی 0
    دوغو آذربایجان ایالتی 2
    فارس ایالتی 1
    گیلان ایالتی 1
    گولوستان ایالتی 1
    همدان ایالتی 0
    هرمزگان ایالتی 0
    ایلام ایالتی 2
    اصفهان ایالتی 0
    کیرمان ایالتی 0
    کیرمانشاه ایالتی 0
    خوزیستان ایالتی 1
    کهگیلویه و بویر احمد ایالتی 0
    کوردیستان ایالتی 0
    لوریستان ایالتی 0
    مرکزی ایالتی 0
    مازندران ایالتی 0
    قوزئی خوراسان ایالتی 1
    قزوین ایالتی 0
    قوم ایالتی 0
    رضوی خوراسان ایالتی 2
    سیمنان ایالتی 1
    سیستان و بلوچستان ایالتی 0
    خوراسان ایالتی 0
    تهران ایالتی 10
    باتی آذربایجان ایالتی 2
    یزد ایالتی 1
    زنگان ایالتی 0
    بو دیلیکچه ایندییه‌جن 164 ایمضا توپلاییب‌دیر. 87% ایران‌دان، 13% حدودوندا ایسه خاریجدن گلمیشدیر. ایران خریطه‌سینده ایمضالارین ترکیبی حاققیندا داها آرتیق بیلگی الده ائتمک اوچون بورا کیلیکله‎‌یین.
  • سون ایمضالار

    1. تلگرام واسطه‌سی ایله ایمضالاماق
    2. تلگرام واسطه‌سی ایله ایمضالاماق
    3. در نظر گرفتن حقوق انسانی و حق آزادی بیان

    4. تلگرام واسطه‌سی ایله ایمضالاماق
    5. تلگرام واسطه‌سی ایله ایمضالاماق
  • آزادی صیاد درویشی به قید وثیقه

    ‎بر اساس گزارش رسیدە بەمرکز خبری KMMK، در تاریخ یکشنبه ۱۰دیماه سال ۱۴۰۲ خورشیدی، صیاد درویشی ۲۹ساله فرزند ”یونس” اهل روستای بالو بخش مرکزی اورمیه که پیشتر توسط نیروهای امنیتی رژیم ایران درمورخه ۱۶ آبان ماه سال جاری ربودە شدە بود و مورد #ناپدیدسازی_قهری قرار گرفته بود با تودیع مبلغ یک میلیارد وثیقه به صورت موقت از زندان رژیم واقع در اورمیه آزاد شد.

  • میلاد مهرابی بو دیلکچه‌نی یازدی

ایلگیلی دیلکچه‌لر

حوقوق و عدالتین حیاتا کئچیریلمه‌سی اوچون دیلکچه

دیلکچه وطنداشین سسی‌دیر. هر وطنداش ایسته‌دییی هر هانسی بیر موضوع‌دا دیلکچه یازا بیلر.

بیر دیلکچه یازین