تورکجه
ایمضالایین

به نمایندگان پارلمان اروپا: هشدار مدافعان حقوق بشر ایران را جدی بگیرید

19%
۱۹ ایمضا
۱۰۰ آماج

تورکجه یئرینده یوخدو

نمایندگان محترم پارلمان کشورهای اروپائی و پارلمان اتحادیه اروپا:

شما به خوبی می‌دانید که موارد نقض سیستماتیک حقوق بشر در ایران همچنان ادامه دارد و این کار به طور روزمره شامل کل جمعیت ایران، اعم از زن و مرد، کودک، تمام اقشار و طبقات اجتماعی، پیروان تمام ادیان، مذاهب و اقوام و بخش بزرگی از دارندگان تابعیت و شناسنامه ایرانی و هم چنین تبعه های غیر ایرانی می گردد.

متأسفانه قوانین و قوه قضائیه در کشور ما، خود بزرگ‌ترین عامل بی‌عدالتی و ناقض حقوق شهروندان هستند. هیچ مرجع قانونی مستقلی برای دادرسی عادلانه به وضعیت زندانیان سیاسی و عقیدتی وجود ندارد. بنابراین، ما ناگزیریم از تمام مدافعان آزادی و حقوق بشر در سراسر جهان برای دادخواهی درخواست کمک کنیم.

نمایندگان محترم،

اعمال و رفتار ضدانسانی که جمهوری اسلامی در طول ۴۰ سال گذشته در میهن ما انجام داده، بی‌گمان نمونه‌هایش را فقط در تاریخ قرون وسطائی می‌توان خواند. زندان، شکنجه، اعتراف‌گیری و اعدام مخالفان، امروزه در قرن ۲۱ در ایران و در مقابل دیدگان بشریت متمدن عصر کنونی تکرار می‌شود. جمهوری اسلامی علاوه بر مجازات دست و پا بریدن، کور کردن و سنگسار انسان‌ها را هم در قوانین جزائی خود گنجانیده است. از آنجائی که دفاع از دستاوردهای بشریت متمدن و اعلامیه جهانی حقوق بشر در راس امور و برنامه‌های پارلمان اروپا است، ما مدافعان آزادی و حقوق بشر، از شما انتظار داریم که بازتاب دهنده فریاد مردم محروم و ستمدیده کشوری باشید که برای رهائی از زیر یوغ یک حکومت دینی عقب مانده، تلاش و مبارزه می‌کنند و هیج مرجعی برای دادخواهی ندارند.

نمایندگان محترم،

حکومت‌گران جمهوری اسلامی از شیوه شکنجه و اعتراف‌گیری برای در هم شکستن شخصیت منتقدان و مخالفان خود استفاده می‌کنند. ماجرای شکنجه و اعتراف‌گیری از اسماعیل بخشی، کارگر اعتصابی و سپیده قلیان، دانشجوی جوان، اولین و آخرین شکنجه و اعتراف‌گیری در ایران نیست.

جمهوری اسلامی ۴۰ سال است از این شیوه کثیف برای تضعیف روحیه آزادی‌خواهان ایران و مشروعیت بخشیدن به حکومت بی‌اعتبار خود استفاده می‌کند. حکومت جمهوری اسلامی حاضر نیست به هیچ نهاد بین‌المللی مدافع حقوق بشر و گزارشگر ویژه سازمان ملل اجازه ورود به ایران را بدهد چرا که می‌داند با ورود نخستین گزارشگر مستقلی که بخواهد وضعیت حقوق بشر را در ایران بررسی کند، رازهای نهفته هزاران جنایت جمهوری اسلامی بر ملا خواهد شد.

نمایندگان محترم،

ما به نمایندگی از طرف ۲۵ نهاد ایرانی مدافع حقوق بشر از شما نمایندگان پارلمان اتحادیه اروپا درخواست می‌کنیم به عنوان نخستین گام، از دولت‌های متبوع خود بخواهید جمهوری اسلامی را برای پذیرفتن نمایندگان سازمان ملل متحد برای بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران تحت فشار قرار دهند. مجبور ساختن جمهوری اسلامی به رعایت حقوق بشر در ایران و تن دادن به مطالبات قانونی و بر حق مردم این کشور بهترین و کم‌هزینه‌ترین راه کمک به صلح و آرامش در منطقه بحران زده خاورمیانه است.

ما به دولتمردان کشورهای اروپائی هشدار می‌دهیم که چشم بستن بر نقض روزمره حقوق بشر و سرکوب روزمره مطالبات بر حق مردم ایران در ازای منافع اقتصادی و سیاسی کوتاه مدت، می‌تواند بحران خاورمیانه را از آنچه امروز هست وخیم‌تر سازد و خاورمیانه آشوب زده را با فاجعه دیگری مواجه سازد.

خواهشمندیم این هشدار مدافعان حقوق بشر در ایران را جدی بگیرید.

شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ shabake.hambastegi@gmail.com

سون حادیثه‌لر

  • امضالارین یئری

    اوستان ایمضالارین ساییسی
    البرز ایالتی 0
    اردبیل ایالتی 0
    بوشهر ایالتی 0
    چهارمحال و بختیاری ایالتی 0
    دوغو آذربایجان ایالتی 0
    فارس ایالتی 0
    گیلان ایالتی 0
    گولوستان ایالتی 0
    همدان ایالتی 0
    هرمزگان ایالتی 0
    ایلام ایالتی 0
    اصفهان ایالتی 0
    کیرمان ایالتی 0
    کیرمانشاه ایالتی 0
    خوزیستان ایالتی 0
    کهگیلویه و بویر احمد ایالتی 0
    کوردیستان ایالتی 0
    لوریستان ایالتی 0
    مرکزی ایالتی 0
    مازندران ایالتی 0
    قوزئی خوراسان ایالتی 0
    قزوین ایالتی 0
    قوم ایالتی 0
    رضوی خوراسان ایالتی 0
    سیمنان ایالتی 0
    سیستان و بلوچستان ایالتی 0
    خوراسان ایالتی 0
    تهران ایالتی 0
    باتی آذربایجان ایالتی 0
    یزد ایالتی 0
    زنگان ایالتی 0
    بو دیلیکچه ایندییه‌جن 19 ایمضا توپلاییب‌دیر. 100% ایران‌دان، 0% حدودوندا ایسه خاریجدن گلمیشدیر. ایران خریطه‌سینده ایمضالارین ترکیبی حاققیندا داها آرتیق بیلگی الده ائتمک اوچون بورا کیلیکله‎‌یین.
  • سون ایمضالار

  • بو دیلکچه‌نی یازدی

ایلگیلی دیلکچه‌لر

حوقوق و عدالتین حیاتا کئچیریلمه‌سی اوچون دیلکچه

دیلکچه وطنداشین سسی‌دیر. هر وطنداش ایسته‌دییی هر هانسی بیر موضوع‌دا دیلکچه یازا بیلر.

بیر دیلکچه یازین