العربية
وقع على هذه العريضة

ده ماه بلاتکلیفی عباس واحدیان در زندان

254%
٢٥٤ التوقيع
٢٠٠ الهدف
آرین پورسعیدبدأ هذه العريضة

لا يوجد في العربية

نزدیک به ده ماه از بازداشت عباس واحدیان شاهرودی نویسنده، فعال سیاسی و از امضا کنندگان بیانیه ۱۴ گذشت و او همچنان بلاتکلیف است.

عباس واحدیان شاهرودی از تاریخ ۹۸/۵/۲۷ توسط نیروهای امنیتی در منزل خود واقع در مشهد دستگیر شد وی به دلیل تشدید بیماری های خود که شامل عفونت ریه که تبدیل به حساسیت شدید شده و همچنین بیماری پریودنتیت (التهاب شدید لثه) و فشار خون بالا احتیاج به مرخصی استعلاجی و اعزام جهت درمان دارد.

لذا با توجه به لحاظ ماده ۵ آیین دادرسی کیفری متهم باید در اسرع وقت از موضوع و ادله اتهام انتسابی آگاه و از حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق دفاعی مذکور در این قانون بهره مند شود و طبق ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر هرکس با مساوات کامل حق دارد که دعوایش به وسیله دادگاه مستقل و بیطرفی، منصفانه و علناً رسیده گی شود و چنین دادگاهی درباره حقوق و الزامات او یا هر اتهام جزایی که به او منسوب شده باشد اتخاذ تصمیم بنماید.

الأحداث الأخيرة

  • مكان التواقيع

    محافظة عدد التوقيعات
    محافظة البرز ٢
    محافظة أردبيل ٠
    محافظة بوشهر ٢
    محافظة جهار محال و باختياري ٠
    أذربيجان الشرقية ٢
    محافظة فارس ٥
    محافظة جيلان ١
    محافظة جلستان ٠
    محافظة همدان ١
    محافظة هرمزجان ٠
    محافظة عيلام ٠
    محافظة أصفهان ٢
    محافظة كرمان ٠
    محافظة كرمانشاه ٠
    محافظة خوزستان ١
    محافظة كهكيلويه و بويراحمد ٠
    محافظة كوردستان ١
    محافظة لورستان ٠
    محافظة مركزي ١
    محافظة مازندران ١
    محافظة خراسان الشمالية ٠
    محافظة قزوين ١
    محافظة قم ٠
    محافظة خراسان الرضوي ٢
    محافظة سمنان ٠
    محافظة سيستان وبلوشستان ١
    محافظة خراسان الجنوبية ١
    محافظة طهران ٩
    محافظة أذربيجان الشرقية ٠
    محافظة يزد ٠
    محافظة زنجان ٠
    التوقيعات التي تم تجميعا حد الآن ٢٥٤. جميع التوقيعات من داخل إيران ٦٩% جاءت من إيران وما يقارب النسبة المئوية للتوقيعات من خارج إيران ٣١%. لمعرفة تركيبة إحصائية التوقيعات على خريطة إيران، أنقر هنا.
  • آخر التوقيعات

    1. امضا با تلگرام 

    2. امضا با تلگرام 

  • آرین پورسعید قام بكتابة هذه العريضة

الالتماسات ذات الصلة

عريضة من أجل الحق وتحقيق العدالة

إن العريضة صوت المواطن. وأي مواطن يستطيع أن يقوم بكتابة عريضة حول أي موضوع.

قم‌ بكتابة عريضة